Camera Inspectie van het riool door OBR Rosmalen 's-Hertogenbosch
15594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15594,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Camera Inspectie

Professionele camera inspectie voor jouw riool

De kans is groot dat je op een gegeven moment te maken krijgt met een kapotte riolering. Of het nu komt door een verstopping of dat er ergens een breuk zit in de rioolbuis, het enige wat telt is dat het probleem verholpen wordt. Als niet duidelijk is waar het probleem zit dan zal een camera inspectie dé oplossing zijn. Dankzij deze inspectie ben je in staat om precies te zien waar de problemen zitten in de rioolleiding. Wij zijn er voor je als het aankomt op deze camera inspectie. Laten we je hier even wat meer over laten zien!

Wat houdt een (riool) camera inspectie in?

Een camera inspectie is de situatie waarin wij als specialist gebruik maken van een waterdicht camerasysteem om de locatie van rioollijn problemen te vinden. De camera wordt aangesloten op een lange kabel. De kabel wordt vervolgens aangesloten op een video displayunit. De camera en de kabel worden langzaam door de afvoerleiding of het riool geduwd. Wij kijken op de monitor om te bepalen of er een probleem is. Degene die de camera bedient kan de camera gebruiken om de afvoerleidingen van de douche, het bad, de wastafels en de toiletten te inspecteren. Wanneer een probleem wordt ontdekt, vertrouwt de specialist op de zender in de camera. De zender laat ons zien waar de camera zich in het riool of de afvoerleiding bevindt. Dit maakt het vinden van de locatie van problemen gemakkelijker. Zo kunnen wij precies zien waar we aan de slag moeten gaan. Zonder deze schadebeelden is het bijna onmogelijk om de juiste plek te vinden.

Kennis, ervaren en professioneel

Wij zijn al voor een lange tijd actief als het aankomt op het uitvoeren van alle mogelijke soorten inspecties. Deze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat OBR Rosmalen precies weet waar zij op moeten letten bij de inspectie. Dit maakt het mogelijk om bepaalde vormen van schade te ontdekken die door andere bedrijven mogelijk over het hoofd zou worden gezien. Door deze hoge mate van kennis en expertise zal je altijd in staat zijn om de problemen in het riool aan het licht te brengen.

Advies voor optimalisatie van het riool

Een van de grote voordelen van een camera inspectie is het feit dat wij een inschatting kunnen maken van de problemen die zich mogelijk bij jou in het riool voordoen. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger geworden om passend advies te geven om de rioolleiding bij jou in huis te optimaliseren. Vaak kan bijvoorbeeld de lekkage van de riolering verholpen worden door reparatie zonder meteen de hele rioolbuis te vervangen. Door deze adviezen ben je in staat om tijd en moeite te besparen voor het verhelpen van de problemen. Uiteraard staan wij voor je klaar als het aankomt op deze diensten.

Camera inspectie, Riool inspectie met camera, Camera inspectie Rosmalen, Den Bosch

Plan een afspraak in

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.Afspraak voor een camera inspectie

Mocht je nu last hebben van bepaalde problemen met het riool of met de afvoer dan is het een verstandig idee om een camera inspectie in te plannen. Deze inspectie maakt het mogelijk om precies in kaart te brengen waar de problemen zitten in het riool. Zonder deze camera inspectie is het lastig om de juiste oplossing te kiezen. Door  contact op te nemen met OBR Rosmalen zal ook jij vandaag nog een afspraak kunnen maken. We zullen zo snel mogelijk bij jou op de stoep staan om de camera inspectie uit te voeren. Voor je het weet ben je van alle problemen van de afvoer af!
Ontstoppingsbedrijf Rosmalen is 24 uur per dag bereikbaar voor een riool ontstopping of inspectie, bel 06 – 504 504 16.

Call Now ButtonBel ons direct