Olie bestrijding? Schakel OBR Rosmalen in voor een vrijblijvende offerte!
15602
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15602,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Olie Bestrijding

Ook op zoek naar olie bestrijding?

Wanneer je veel werkt met vrachtwagens of met grote machines is de kans aanwezig dat er ooit wel eens een keer wat olie zal knoeien. Je denkt misschien dat dit niet zo erg is, echter ligt dit toch anders. Gemorste olievlekken kunnen namelijk voor verschillende problemen zorgen. Door ons in te schakelen voor de olie bestrijding weet je zeker dat je op de juiste manier geholpen zal worden. Onze specialisten kunnen altijd voor jou aan de slag om de olievlekken op te ruimen en om alles weer helemaal schoon te krijgen op de grond. Hier laten we je hieronder wat meer over zien.

Waarom moet olie worden verwijderd?

Olievervuiling moet zo snel mogelijk worden opgeruimd voordat de olie emulgeert. Bij emulgeren vermengt de olie zich met de grond en met het grondwater en zal de resulterende olie vrij dik worden. Geëmulgeerde olie is zeer moeilijk op te ruimen met normale soorten schoonmaakmiddelen. Bovendien is de olie giftig en schadelijk voor het milieu waar het gemorst is, waardoor de dieren in de omgeving ziek kunnen worden. Zij denken nog wel eens dat de olie water is. Het is belangrijk om gemorste olie snel op te ruimen om de schade aan het milieu te beperken. Dit is dan ook waar wij je mee kunnen helpen. Je bent bij ons op het juiste adres voor professionele olie bestrijding.

Hoe wordt de olie verwijderd?

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe de olie kan worden verwijderd. Als je zelf aan de slag gaat met de schoonmaak dan zal je zien dat dit nagenoeg onmogelijk is. Door onze speciale hogedrukreinigers in combinatie met speciale ontvettende schoonmaakmiddelen zijn wij in staat om alle mogelijke olievlekken eenvoudig te verwijderen. Het trottoir of wegdek wordt grondig gereinigd en daarna teruggebracht in zijn originele staat met de oorspronkelijke frisse kleuren en uitstraling. Dit kan nagenoeg altijd gebeuren zonder dat er sprake is van beschadiging. Het is dus in feite alsof het morsen nooit heeft plaatsgevonden.

Calamiteiten verhelpen met olie bestrijding

Indien er sprake is van een ongeval of van een calamiteit is het van belang dat het wegdek weer helemaal wordt schoongemaakt. Je wilt namelijk wel hebben dat de verkeersopstopping snel verholpen kan worden. onze specialisten zorgen middels hun expertise en ervaring altijd voor het best mogelijke resultaat. Hierdoor kan het verkeer zo snel mogelijk weer doorrijden, zonder dat de verstopping veel te lang duurt. Meer informatie over de diensten kan je natuurlijk altijd even aanvragen via ons contactformulier. We helpen je namelijk graag verder.

Olie bestrijding, olievlekken verwijderen, Olie verwijderen Rosmalen

Plan een afspraak in

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.Het maken van een afspraak

Als je te maken hebt met olievlekken bij jou op het erf dan is het dus van belang om dit te laten verwijderen. Wij staan iedere dag voor je klaar om je te helpen op het gebied van olie bestrijding. Het makkelijkste is om via deze site een afspraak te maken. Onze specialisten kunnen vervolgens langskomen op de locatie om te zien wat er allemaal moet gebeuren. Uiteraard zal er op voorhand een offerte worden opgesteld. Middels deze offerte krijg je in een keer te zien aan wat voor kosten je zal moeten denken voor het verwijderen van de olievlekken.

Call Now ButtonBel ons direct