Riool Ontstopping OBR Rosmalen, Den Bosch 's-Hertogenbosch
15573
page-template-default,page,page-id-15573,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Riool Ontstopping

Riool laten ontstoppen

Een kleinschalige verstopping is meestal goed te verhelpen middels het doorspuiten van het riool met hogedruk. Een grondigere riool reiniging met een roterende spuitkop wordt ingezet als de verstopping hardnekkiger is. Om bij een verstopping van het riool altijd zo snel mogelijk tot ontstoppen te komen werkt Ontstoppingsbedrijf Rosmalen met een krachtige hogedruk unit en de daarbij behorende gereedschappen. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale reiniging.

 

Preventief reinigen

U kunt bij Ontstoppingsbedrijf Rosmalen ook een vaste jaarlijkse afspraak inplannen om verschillende riolering preventief te laten reinigen. U kunt hierbij denken aan standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Verder is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief te laten reinigen.

Ontstoppingsbedrijf Rosmalen is 24 uur per dag bereikbaar voor een riool ontstopping of inspectie, bel 06 – 504 504 16.

Laat je bellen door OBR Rosmalen

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.